< Terug naar nieuwsberichten

Meer behandeltijd voor jou!

Meer behandeltijd voor jou!
21 oktober 2023
Meer behandeltijd voor jou!

Hi Oldenzaal,

In de dagelijkse fysiotherapie praktijk is het belangrijk dat we een goede inschatting maken van jouw gezondheidsprobleem. Dat doen we door goed naar je verhaal te luisteren, daar de gewenste informatie uit te halen, en vervolgens een lichamelijk onderzoek te doen. Op die manier komen we tot de juiste diagnose en een op maat gesneden behandelplan dat past bij jouw hulpvraag.

Heel belangrijk daarbij is dat we weten wat jouw klachten in het dagelijks leven voor jou betekenen. Een klacht is immers meer dan pijn alleen. Kun je bijvoorbeeld nog goed omkijken in het verkeer door je nekpijn? Vermijd je sociale situaties omdat je hoofdpijn hebt? Kun je niet meer hardlopen sinds je last hebt van je knie? Merk je dat je wat neerslachtig wordt door een bepaalde klacht? Deze zaken kunnen een flinke impact op jouw kwaliteit van leven hebben, en zijn daarom belangrijk om goed in kaart te brengen.

In een ver verleden gebruikten we hiervoor papieren vragenlijsten, daarna volgde de overstap naar digitaal invullen tijdens de behandeling. Omdat we het jammer vonden dat hierbij behandel tijd verloren ging zijn we bij Fysiotherapie de Essen al enige tijd overgestapt op het online aanbieden van vragenlijsten. We sturen jou per email een link naar de gewenste vragenlijst, die je vervolgens zelf gemakkelijk kunt invullen op je telefoon of laptop. Zo gepiept, en de gegevens komen rechtstreeks in jouw dossier terecht. Een echte ‘win-win’ situatie: wij krijgen de gegevens die we nodig hebben, en er blijft meer tijd over voor de behandeling. Meer behandeltijd voor jou!

Fijn weekend,

Team Fysiotherapie de Essen
Oldenzaal & Rossum
www.fysiotherapiedeessen.nl
0541-518016

< Terug naar nieuwsberichten