Bovenrug diagnostiek en therapie Oldenzaal

Bovenrug klachten

U heeft last van uw bovenrug? Een stijf of pijnlijk gevoel tussen uw schouderbladen? U kunt uw rug, nek of schouders niet goed bewegen. Heeft u moeite met het strekken van de rug? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde fysiotherapie.

 

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van bovenrug klachten. Afhankelijk van uw klacht kunt u terecht bij onze top geschoolde manueel therapeuten en fysiotherapeuten.
Er is aandacht voor het zo optimaal mogelijk bewegen van de wervels, zenuwen en spieren in uw  bovenrug. Ook wordt uw houding en uw dagelijks functioneren betrokken bij de behandeling. Als er andere factoren van belang zijn dan zullen we deze ook met u bespreken. Onze therapeuten bepalen samen met u  welke therapie voor u de beste is.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.
 

Afspraak maken? 0541-518016 Bel ons