Buik

Buikpijn?

U heeft buikpijn? Pijnlijke buikspieren of klachten in uw lies? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie op top niveau.
 

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van buikpijnklachten voor zover deze binnen het domein van de fysiotherapeut horen. Afhankelijk van uw klacht kunt u terecht bij onze top geschoolde manueel therapeuten, bekkentherapeut en fysiotherapeuten.
Er is aandacht voor een zo optimaal mogelijke functie van uw buik-, rug- en heupspieren. Ook de aangrenzende gewrichten worden betrokken in de behandeling. Uw houding en dagelijks functioneren worden betrokken bij de behandeling. Heeft u buikklachten op basis van spanning dan is onze hartcoherentie of ademhalingstherapie er voor u. Mogelijk constateren we dat uw buikpijn niet door een fysiotherapeut te behandelen is. In overleg adviseren we u dan contact op te nemen met uw huisarts.
 

Wat kunt u zelf doen

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van buikspier klachten. Ook aanpassingen in uw houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Uw therapeut bespreekt dit met u.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.

Afspraak maken? 0541-518016 Bel ons