Duizeligheid

Duizeligheid

Last van duizeligheid? Draait het u voor de ogen? Heeft u een licht gevoel in het hoofd? Hangt uw duizeligheid samen met bewegingen van uw hoofd of nek? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie op top niveau.

Onze collega Jeroen Busch gespecialiseerd in klachten in het hoofd/hals gebied. Hij is master manueel therapeut en kaakfysiotherapeut en heeft zich verder geschoold in hoofdpijn en duizeligheidsklachten middels verschillende cursussen en masterclasses. Inmiddels heeft hij ook ruime ervaring met het behandelen van mensen met duizeligheid.

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van duizeligheidsklachten. Afhankelijk van uw klacht kunt u terecht bij onze top geschoolde manueel therapeuten en fysiotherapeuten.

Er is aandacht voor het zo optimaal mogelijk bewegen van de wervels, zenuwen en spieren in uw nek en kaakregio. Als uw klacht samenhangt met uw evenwichtsorgaan worden hier oefeningen voor gegeven. Ook wordt uw houding en uw dagelijks functioneren betrokken bij de behandeling. Als er andere factoren van belang zijn, denk bijvoorbeeld aan spanning, bepaald medicijngebruik of een hoge/lage bloeddruk, dan bespreken we dit met u. Onze therapeuten maken samen met u een inschatting over welke therapie voor u de beste is.

Wat kunt u zelf doen

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van duizeligheid. Ook aanpassingen in uw houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Uw therapeut bespreekt dit met u.

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.

 

 

 

 Afspraak maken? 0541-518016 Afspraak maken? 0541-518016