Incontinentie

Incontinentie

U heeft verminderd vermogen tot het controleren van uw plas of ontlasting? Bent u geopereerd of bent u zwanger geweest? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie op top niveau.
 

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van incontinentie.  U kunt  terecht bij onze top geschoolde bekkenfysiotherapeut.

Er is aandacht voor de optimale functie van de spieren en gewrichten van het bekken. Ook kan er getraind worden met feedback apparatuur zodat u zelf de controle over uw spieren terugkrijgt. Dit kan u helpen bij het krijgen van controle over uw plas en ontlasting. Als er andere factoren van belang zijn dan worden deze ook betrokken bij de behandeling. Onze therapeut maakt samen met u een inschatting over welke therapie voor u de beste is.
 

Wat kunt u zelf doen

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van bekkenklachten. Ook aanpassingen in uw houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Uw therapeut bespreekt dit met u.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.

Afspraak maken? 0541-518016 Afspraak maken? 0541-518016