Kaak diagnostiek en therapie Oldenzaal

Kaak klachten

U heeft last van uw kaak? Kunt u uw mond niet meer goed openen of sluiten? Heeft u pijn in uw wang, bij uw oor, in uw hals of aan de zijkant van uw hoofd? Maakt uw kaak een krakend geluid? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie.

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en therapie bij kaakklachten. Uw wordt behandeld door de specialist op het gebied van hoofd en kaakklachten: de orofaciaal of kaak fysiotherapeut.

Er is aandacht voor het zo optimaal mogelijk laten bewegen van uw kaakgewrichten, zenuwen en spieren. Ook is er aandacht voor de eventuele invloed van uw nek en schouder op uw kaakklachten. De status van uw gebit en specifieke mondgewoontes zijn ook factoren die een rol spelen bij de behandeling van deze klachten.

Wat kunt u zelf doen?

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van kaakklachten. Ook aanpassingen in uw houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Uw therapeut begeleidt u hier in.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.


Meer informatie

Voor meer informatie over deze klacht kunt u contact opnemen met onze praktijk.

Afspraak maken? 0541-518016 Bel ons