< Terug naar nieuwsberichten

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie
14 januari 2022
Hallo Oldenzaal,

Graag wil ik me aan jullie voorstellen. Ik ben Sandra Spoolder en ik ben sinds dit jaar werkzaam bij Fysiotherapie de Essen. Binnen deze praktijk houd ik mij bezig met de fysiotherapeutische zorg voor mannen en vrouwen met bekkenklachten. Denk hierbij aan zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn, klachten na je bevalling, plasklachten, en bij mannen aan klachten na een prostaat operatie.

Momenteel volg ik de master opleiding tot master bekkenfysiotherapeut. Door deze opleiding te volgen word ik specialist op het gebied van fysiotherapie bij bekkenklachten. Op deze manier kan ik een goede bijdragen leveren aan jouw klachten, en dat vind ik erg leuk om te doen. Gezien ik nog in opleiding ben behandel ik diverse bekken klachten, maar werk ik nog niet inwendig.

Herken jij je in bovenstaande klachten, en wil je daarvoor een oplossing? Heb jij vragen over de mogelijkheden bij jouw bekken klachten? Meld je dan aan via 0541-518016, of mail me op sandra@fysiotherapiedeessen.nl. Een appje sturen naar ons praktijknummer kan ook: 0683841159.

Fysiotherapie bij bekkenklachten wordt vergoed uit het aanvullende verzekeringspakket voor fysiotherapie. Wil je meer weten over bekkenfysiotherapie, kijk dan op: https://www.fysiotherapiedeessen.nl/bekkenfysiotherapie
Wat kan ik voor jou betekenen? Ik hoor het graag van je!

Vriendelijke groet,

Sandra Spoolder
Fysiotherapeut
Master bekkenfysiotherapeut i.o.
Handtherapeut
Dry Needling


Fysiotherapie de Essen
Zilverschoon 151 & 153 Oldenzaal
Thijplein 1 Rossum


< Terug naar nieuwsberichten