slidepix14

Afspraak maken? Bel ons!


Pijn, vermoeidheid, burn-out

Revalidatie bij pijn, vermoeidheid en burn-out.

Heb je last van spanning en stress? Voel je je vermoeid of heb je steeds terugkerende of wisselende lichamelijke klachten? Wordt je hierdoor beperkt in het dagelijks leven? Wil je weer 'in je kracht' komen te staan? Dan kan het revalidatieprogramma van Fysiotherapie de Essen je wellicht helpen.

Binnen deze revalidatie wordt kennis en kunde uit de (sport)fysiotherapie, ontspanningstherapie en psychosociale therapie gecombineerd om voor jou het beste resultaat te bereiken. Want jij wilt maar één ding, gewoon weer lekker kunnen functioneren zoals jij dat voor ogen hebt.

Fysiotherapie de Essen biedt een team van specialisten dat voor jou klaar staat: verschillende master gespecialiseerde fysiotherapeuten met ieder hun eigen vakgebied, een ontspanningstherapeut, een psychosociaal therapeut en een ergotherapeut.  Natuurlijk staan we in verbinding met huisartsen en medisch specialisten.

We maken voor het fysieke revalidatie gedeelte gebruik van onze eigen modern uitgeruste sportruimte, waar we je doelen en vorderingen goed kunnen volgen.

Revalidatie bij Fysiotherapie de Essen kan, indien er een indicatie voor fysiotherapie bestaat, vergoed worden uit de aanvullende verzekering. In dat geval worden er geen kosten voor het eigen risico in rekening gebracht. Ook kun je in overleg kiezen voor het aangaan van een particulier betaald MediTrain abonnement. De vergoeding van de psychosociaal therapie vind je hier: https://www.marletherapie.nl/tarieven-en-vergoeding/


Therapeuten

Jeroen Busch

Jeroen Busch

Nathalie Kip

Nathalie Kip

 

Afspraak maken? Bel ons!