Ribben/borstbeen diagnostiek en therapie Oldenzaal

Ribben/borstbeen

U heeft last van uw ribben en/of borstbeen? Voelt u pijn of stijfheid? Zijn uw ribben gekneusd? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie op top niveau.
 

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van rib- en borstbeen klachten. Afhankelijk van uw klacht kunt u terecht bij onze top geschoolde manueel therapeuten en fysiotherapeuten. Er is aandacht voor het zo optimaal mogelijk bewegen van de ribben en de gewrichten met de wervels en het borstbeen. De (tussenrib) spieren worden beoordeeld. Eventueel kan getapet worden ter ondersteuning. Ook wordt uw houding en uw dagelijks functioneren betrokken bij de behandeling.  Als er andere factoren van belang zijn dan bespreken we dit met u. Onze therapeuten bepalen samen met u welke therapie voor u de beste is.


Wat kunt u zelf doen?

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van rib- en borstbeenklachten. Ook aanpassingen in uw houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Uw therapeut bespreekt dit met u.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.

 Afspraak maken? 0541-518016 Bel ons