Spanning en stress

Spanning en stress

U bent gespannen? Voelt zich gestressed? Heeft u burn-out verschijnselen? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie.

 

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van spanningsklachten. Wij maken gebruik van hartcoherentie en ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Daarnaast kan bewegen, eventueel onder onze begeleiding, ook bijdragen aan het verminderen van stress en spanning. Voor meer informatie over hartcoherentie klikt u op:  https://www.fysiotherapiedeessen.nl/hart-coherentie-1/
 

Wat kunt u zelf doen?

Onderdeel van de behandeling van spanningsklachten is dat u zelf in uw eigen tijd en eigen omgeving oefeningen uitvoert. Deze oefeningen worden tijdens de behandeling samen met u doorgenomen. Daarnaast is het zinvol u zelf af te vragen waar uw spanning vandaan komt, om zo tot de kern van uw probleem te komen. Voldoende lichaamsbeweging is ook een factor die met ontspanning of het afbouwen van spanning samenhangt.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen?

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen en zo goed mogelijk moet kunnen functioneren binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen en gezondheid. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden. Fysiotherapie de Essen: Dat voelt goed!