slidepix14

Studio Sport Oldenzaal

Verbeter je prestaties, voel je beter!

Studio Sport Oldenzaal

Studio Sport Oldenzaal 

Hi Sporter! Klaar voor de start? Studio Sport Oldenzaal is een concept dat zich op jouw unieke sport situatie richt. Daarbij kijken we naar jouw eigen manier van bewegen en testen we onder andere sprongkracht, conditie en doen we een loopanalyse. Hiervoor hebben we uitgebreide faciliteiten in onze praktijk, en bundelen we de kennis van onze sportfysio, podotherapeut en manueel therapeut.

Jij hebt ontzettend veel lol in jouw sport. Je voelt de drang om te bewegen, weet dat het gezond voor je is, en wilt prestaties neer zetten met je team of alleen.

Je hebt er veel voor over om dat te bereiken. Uiteindelijk tellen de trainingsuurtjes niet, de pijntjes niet en het afzien niet. De wedstrijd, de prestatie, die telt!

Omdat wij dit uit onze eigen (top)sport ervaring ook weten zijn we er met Studio Sport Oldenzaal voor jou!

Voor jou hebben we onze kracht, kennis en kunde gebundeld en uitstekende faciliteiten gecreëerd.  Onze master sportfysiotherapeut (ex-topsport), master manueel therapeuten, echografisten en podotherapeut werken allemaal samen met maar één doel: jou op een hoger niveau te laten functioneren. Daardoor kun jij lekker sporten, en weet je precies waar je mee bezig bent.

We bereiken dit door er niet alleen voor jou te zijn als het mis gaat. Natuurlijk is een blessure vervelend genoeg, en moet deze zo snel en zo goed mogelijk verholpen worden. Ons ervaren en top opgeleid sport team staat dan voor je klaar.

Veel mooier is het om een blessure te voorkomen, of in ieder geval het risico hierop te verkleinen. Door jou periodiek te beoordelen op een aantal prestatie indicatoren creëren we voor jou een sport specifiek profiel en kunnen we wat zeggen over risico factoren, maar ook over jouw prestaties in de tijd.

Je kunt je zowel individueel of als teamspeler laten beoordelen. Neem gelijk je team mee, want ook daarvoor bieden we een passende oplossing. In onze speciaal ingerichte sportruimtes worden verschillende testen gedaan, waaronder sport specifieke testen zoals sprongkracht of een conditietest, maar bijvoorbeeld ook, lenigheid, stabiliteit en een loopanalyse met behulp van een meet systeem.

Dus of je nu aan hardlopen, voetballen, volleybal, handbal, rugby, fitness of een andere sport doet, meld je nu aan voor een sport specifieke test bij Studio Sport Oldenzaal!

Aanmelden en meer informatie via Jeroen Busch, master manueel therapeut: jeroen@fysiotherapiedeessen.nl
of via Esma de Graaf, podotherapeut:
info@podofysics.nl

Studio Sport Oldenzaal is onderdeel van:

Fysiotherapie de Essen
Zilverschoon 151 Oldenzaal
0541-518016


Therapeuten

Jeroen Busch

Jeroen Busch

Nathalie Kip

Nathalie Kip

 

Wil jij van je blessure af, en je prestaties verbeteren? Ja ik wil een afspraak maken