Tenen

Teen klachten

U heeft last van uw teen of tenen? Voelt u pijn of stijfheid? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie op top niveau.
 

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van teenklachten. Afhankelijk van uw klacht kunt u terecht bij onze top geschoolde manueel therapeuten of fysiotherapeuten. Ook werken wij samen met de podotherapeut van PodoFysics: http://www.podofysics.nl/

Er is aandacht voor de optimale functie van de spieren, banden, zenuwen en gewrichten van de tenen. De functie van de aangrenzende gewrichten en spieren wordt ook meegenomen.  Uw houding en uw dagelijks functioneren worden betrokken bij de behandeling. Als u gaat revalideren staat onze moderne sportzaal tot uw beschikking. We zullen u hierin uiteraard begeleiden zodat u het beste resultaat kunt verwachten. Onze therapeuten maken samen met u een inschatting over welke therapie voor u de beste is.
 

Wat kunt u zelf doen

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van teenklachten. Ook aanpassingen in uw houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Uw therapeut bespreekt dit met u.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.

Afspraak maken? 0541-518016 Bel ons