ZORGVERZEKERING 2021

Zorgverzekering 2021

Help, de premies gaan om hoog!
Eigen risico? Mijn pakket verandert! Mijn klacht is toch chronisch?
We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet in het woud van regeltjes,  zorgverzekeraars en pakketten.


Zoals voorgaande jaren al gebruikelijk was, willen wij je wederom informeren over de veranderingen in de zorgverzekering  voor het komende jaar.  De ons bekende gegevens zullen wij met je delen langs verschillende kanalen, waaronder deze website.

Fysiotherapie de Essen heeft contracten met alle verzekeraars afgesloten.

Wil je een goede en persoonlijke keuze maken voor de verzekering van fysiotherapie in 2021?
Kijkt u dan eens op deze link: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/fysiotherapie
Daar staat ook een overzicht van wat nou eigenlijk chronisch is. Het gaat daarbij om aandoeningen die op de zogenaamde 'lijst van Borst' staan.
Dat een klacht op zichzelf 'chronisch' zou zijn, betekent niet automatisch dat de zorgverzekeraar dit ook 'chronisch' vergoedt.

Realiseer je dat prijs niet alles is, en ook hier het aloude spreekwoord: goedkoop is duurkoop op kan gaan. Want wat heb je aan een lage premie als je niet terecht kunt in het ziekenhuis van jouw keuze? Of bij de fysiotherapeut waarbij je je prettig voelt, of die de specialisatie uitoefent die je nodig hebt? Let er ook goed op dat je het aantal behandelingen fysiotherapie verzekert dat je denkt nodig te hebben.

Succes met je keuze!
Team Fysiotherapie de Essen


 


Therapeuten

Jeroen Busch

Jeroen Busch

Nathalie Kip

Nathalie Kip