slidepix14

Podotherapie - PodoFysics

PodoFysics                                                                          

Praktijk voor podotherapie

Mijn naam is Esma de Graaf – Aleyd.
Ik heb in 2013 de opleiding podotherapie aan Saxion afgerond. Sindsdien heb ik gewerkt in een grotere praktijk waar ik ruim 8 jaar veel kennis en ervaring op heb gedaan. Sinds 2016 ben ik werkzaam als podotherapeut in mijn eigen praktijk.                      

Mijn podotherapie praktijk combineer ik tegenwoordig met 2 dagen lesgeven op de opleiding podotherapie op Saxion. De combinatie met werken in de praktijk en het lesgeven aan podotherapie studenten vind ik een waardevolle en fijne combinatie. PodoFysics is een kleine praktijk met persoonlijke benadering en neemt voldoende tijd en aandacht voor de patiënt. Als podotherapeut vind ik persoonlijk afgestemde zorg van groot belang, die passen bij de (medische) situatie en hulpvraag van mijn patiënten.

Specialisaties: algemene (sport) podotherapie en manuele therapie onderste extremiteiten. Podotherapie, voor wie? Een podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet. De podotherapeut behandelt voet-, knie-, heup- en rugklachten die voortvloeien uit een afwijkende voetstand en/of voetfunctie. Denk hierbij aan:

· Standsafwijkingen van de voeten (zoals platvoeten en holvoeten)

· Standsafwijkingen van de tenen of nagels (zoals hamer- en klauwstand)

· (Sport)blessures (zoals hielspoor-,achillespees-, scheenbeenklachten en lopers knie)

· Ingegroeide teennagel(s)

· Terugkerende likdoorns of overmatige eeltvorming

Podotherapie is tegenwoordig net als fysiotherapie vrij toegankelijk, dit wil zeggen dat u terecht kunt zonder verwijzing van de huisarts of specialis. Een behandeling wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft ook geen gevolgen voor uw eigen risico.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via:

E-mail: info@podofysics.nl
Tel: 06-40206829
Website: www.podofysics.nl
Locaties: Oldenzaal en Rossum
Werkdagen: dinsdagmiddag en de woensdagen