slidepix14

Podotherapie - PodoFysics

PodoFysics
Praktijk voor podotherapie
 
Mijn naam is Esma Aleyd, ik heb een aantal jaar werkervaring als podotherapeut en ben dit gaan voortzetten in mijn eigen praktijk. Per september 2016 ben ik met veel enthousiasme gestart met mijn podotherapie praktijk “PodoFysics”,  op locatie Fysiotherapie de Essen. Momenteel houd ik hier op vrijdag ochtend een spreekuur.
Tevens is mijn praktijk ook gevestigd op locatie Denekamp bij Mensink Schoenen en Sport waar ik de donderdag(avond) en zaterdag spreekuur houd.
 
PodoFysics is een kleine praktijk met persoonlijke benadering en neemt voldoende tijd en aandacht voor de patiënt. Als podotherapeut vind ik persoonlijk afgestemde zorg van groot belang, die passen bij de (medische) situatie en hulpvraag van mijn patiënten.
 
Ik volg regelmatig cursussen om mijn kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zoals de cursus manuele therapie van de voet en enkel binnen de podotherapie.
 
Daarnaast is PodoFysics innovatief en werkt met de nieuwste technologie op het gebied van het opmeten van de voet. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van een 3D scanner voor het vervaardigen van persoonlijke, op maat gemaakte podotherapeutische zolen.
 
Podotherapie, voor wie?
Een podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet. De podotherapeut behandelt voet-, knie-, heup- en rugklachten die voortvloeien uit  een afwijkende voetstand en/of voetfunctie.
Denk hierbij aan:

  • Standsafwijkingen van de voeten (zoals platvoeten en holvoeten)
  • Standsafwijkingen van de tenen of nagels (zoals hamer- en klauwstand)
  • Sportblessures (zoals achillespees-, scheenbeenklachten en lopers knie)
  • Ingegroeide teennagel(s)
  • Terugkerende likdoorns of overmatige eeltvorming
 
Podotherapie is tegenwoordig net als fysiotherapie vrij toegankelijk, dit wil zeggen dat u terecht kunt zonder verwijzing van de huisarts of specialis. Een behandeling wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft ook geen gevolgen voor uw eigen risico.
 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via:
E-mail: info@podofysics.nl
Tel: 06-40206829
Website: www.podofysics.nl