slidepix14

Afspraak maken? Bel ons


Kaak

Kaak klachten

Last van je kaak? Kun je je mond niet meer goed openen of sluiten? Heb je pijn in je wang, bij je oor, in je hals of aan de zijkant van je hoofd? Maakt jouw kaak een krakend geluid? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie.

Wat doen wij voor jou?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en therapie bij kaakklachten. Je wordt behandeld door de specialist op het gebied van hoofd en kaakklachten: de geregistreerd orofaciaal fysiotherapeut,  ook wel kaak fysiotherapeut. Jeroen Busch heeft de 2-jarige opleiding tot Orofaciaal Fysiotherapeut afgerond, en heeft daarnaast meerdere cursussen op dit gebied gedaan, waaronder CRAFTA.

Er is aandacht voor het zo optimaal mogelijk laten bewegen van de kaakgewrichten, zenuwen en spieren. Ook is er aandacht voor de eventuele invloed van jouw nek en schouder op de kaakklachten. De status van het gebit en specifieke mondgewoontes zijn ook factoren die een rol spelen bij de behandeling van deze klachten, evenals de psychosociale context. 

Wat kun je zelf doen?

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van kaakklachten. Ook aanpassingen in de houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Jeroen Busch begeleidt je hier in.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen

Jeroen Busch is Orofaciaal fysiotherapeut en heeft een speciale opleiding en de nodige cursussen gedaan met betrekking tot de kaakregio en klachten in het hoofd/hals gebied. Denk naast kaakklachten ook aan duizeligheid, hoofdpijn of tinnitus. De kennis uit deze opleidingen weet hij te combineren met zijn kennis als master manueel therapeut waardoor hij in staat is de optimale diagnostiek en behandeling voor jouw klachten te bieden. Jeroen Busch werkt samen met onder andere tandartsen, tandprothetici, KNO artsen en andere zorgverleners. 


Meer informatie

Voor meer informatie over deze klacht kunt u contact opnemen met onze praktijk.

Therapeut

Jeroen Busch

Jeroen Busch

 

Afspraak maken? Bel ons