slidepix14

MediTrain: Fitness

Voel je fit en gezond! Lekker én verantwoord trainen bij Fysiotherapie de Essen.
En-Track Circuit Training, Pilates en meer!!


In onze praktijk kun je ook trainen binnen ons eigen MediTrain concept. Wij hebben uitgebreide kennis over het menselijk lichaam, en een rijk uitgeruste sportzaal waarin iedereen op z'n eigen niveau kan trainen.  Je kunt trainen met of zonder begeleiding van een fysiotherapeut, in een groep of zelfstandig. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

We maken onder andere gebruik van de En-Track Circuit Training. Deze training bestaat uit een aantal apparaten die geheel naar jouw persoonlijke situatie zijn in te stellen. Op deze manier bereik jij jouw doelen op een leuke én verantwoorde wijze. Wil je sterkere been, buik of rugspieren? Geen probleem! Wil je trainen ter ondersteuning van je werkzaamheden of sportieve prestaties? Wij stellen een persoonlijk programma voor je op! De En-Track Circuit Training duurt 30-45 minuten, afhankelijk van de gestelde doelen. Daarnaast kun je nog trainen op onze cardio apparatuur en werken aan bijvoorbeeld je core-stability.

In de groepstrainingen die we geven werk jij ook aan je persoonlijke doelen, maar nu met maximaal 7 anderen, en onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Hier is extra aandacht voor versterken van o.a. buik- rug- en beenspieren en wordt getraind op lenigheid en core-stability.

Wil je liever aan Pilates doen? Dat kan! Onze eigen master sportfysiotherapeut Nathalie Kip heeft jarenlange ervaring met het geven van Pilates en doet dit ook in onze praktijk. Pilates is een milde trainingsvorm met grote effecten! Met Pilates werk je aan een soepele en sterke rug, een plattere buik en een goede houding.

Wil je meer info? Een gratis proefles meedoen? Fitness en Pilates combineren? Alles kan!

Als je traint bij Fysiotherapie de Essen dan krijg je:

-Persoonlijke aandacht
-Kleinschaligheid: jij kent ons en wij kennen jou!
-Professionele begeleiding door fysiotherapeuten bij intake en groepstrainingen
-En-Track Circuit Training, cardiotraining, core-stability training en Pilates.
-Verantwoorde en lekkere trainingen

Wat krijg je niet:
-Keiharde muziek
-Voedingssupplementen zoals eiwitten of creatine. Wel kun je een gericht (sport)voedingsadvies van onze voedingscoach krijgen.

Tijden
Voor individueel trainen kun je bij ons terecht van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 en 18.00, met uitzondering van de dinsdagmiddag tussen 14.30 en 15.30.
De avondgroepen MediTrain worden gegeven van maandag t/m donderdag, van 18.00-19.00 en van 19.00-20.00. Hierbij is een fysiotherapeut aanwezig en worden extra oefeningen gedaan, gericht op verschillende spiergroepen. Pilates wordt gegeven op maandagavond van 19.30-20.30.
In vakantie periodes kunnen de tijden afwijken.

Neem voor de actuele voorwaarden contact op met de praktijk. Welkom bij Fysiotherapie de Essen!


Therapeuten

Nicole Elderink

Nicole Elderink

Evelien Geurts - Muskee

Evelien Geurts - Muskee

Sam Dikken

Sam Dikken

 

Afspraak maken? Bel ons