slidepix14

Afspraak maken? Afspraak maken?


Tinnitus - Oorsuizen

Oorsuizen

Last van oorsuizen? Heeft u een vervelende piep in uw oor die niet is ontstaan na een hard geluid of door gehoorschade?  Hangt uw oorsuizen samen met bewegingen van uw hoofd, kaak of nek? Er is wellicht wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie op top niveau.

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van oorsuizen. Afhankelijk van uw klacht kunt u terecht bij onze top geschoolde kaakfysiotherapeut, manueel therapeuten en fysiotherapeuten. Ook werken wij samen met audiologisch centrum Pento: https://pento.nl/contact/twente/

Er is aandacht voor het zo optimaal mogelijk bewegen van de wervels, zenuwen en spieren in uw nek en kaakregio. Ook wordt uw houding en uw dagelijks functioneren betrokken bij de behandeling. Onze therapeuten maken samen met u een inschatting over welke therapie voor u de beste is.

Daarnaast wordt in kaart gebracht of en in welke mate psychosociale factoren een rol spelen bij het (voort)bestaan van de tinnitus. Zo kunnen stress, piekeren en angsten van invloed zijn op de klachten. Ontspanningstherapie is in onze praktijk mogelijk middels hartcoherentie en psychosociale therapie.
 

Wat kunt u zelf doen

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van oorsuizen. Ook aanpassingen in uw houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Kijk alvast eens naar uw leefstijl. Slaapt u goed? Eet en drinkt u gezond en voldoende? Dit en meer bespreekt onze therapeut met u.

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.


Therapeut

Jeroen Busch

Jeroen Busch

 

Afspraak maken? Afspraak maken?