slidepix14

Senior Fit Oldenzaal

Verantwoord bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut

Senior Fit

Senior Fit Oldenzaal

Fysiotherapie de Essen biedt ook  fitness voor de ouder wordende mens:

Senior Fit Oldenzaal

Meer dan ooit is duidelijk hoe belangrijk bewegen is voor ouderen. Of het nu gaat om het op peil houden van de algemene conditie, of om de gevolgen van een chronische aandoening zoals hart-, vaat-, longproblemen, botontkalking of diabetes te beperken, Senior Fit Oldenzaal is er voor u!

Bewegen alleen is niet voldoende. Binnen Senior Fit Oldenzaal wordt u begeleid door een fysiotherapeut die uitgebreide kennis heeft van zowel gezond bewegen als van aandoeningen die u op latere leeftijd kunnen treffen. Zo kunt u met een gerust hart bewegen, uw beweging is immers onze zorg.

Bij aanvang van deelname aan Senior Fit Oldenzaal wordt u door de fysiotherapeut op verschillende items getest om zo tot een verantwoord oefenprogramma te komen. Deze testen worden periodiek herhaald om de voortgang te kunnen beoordelen.

Senior Fit Oldenzaal is verantwoord bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij lichamelijke klachten bent u direct op de goede plek, krijgt u gerichte adviezen en worden uw oefeningen aangepast aan uw mogelijkheden.

Senior Fit Oldenzaal wordt in groepsverband aangeboden. Momenteel elke dinsdag van 14.30 tot 15.30. Bij voldoende aanmelding worden ook andere tijden aangeboden. De doelgroep voor Senior Fit Oldenzaal is 65+. Bent u jonger en wilt u onder begeleiding trainen? Dan past ons MediTrain concept wellicht beter bij u.

NIeuwsgierig geworden? Wilt u meer informatie? Een gratis proefles? Neem contact op met onze praktijk: Telefoon 0541-518016, email: info@fysiotherapiedeessen.nl


 

Afspraak maken? Bel ons