slidepix14

HealthyK!ds

HealthyK!ds - Leefstijlconcept voor kinderen van 4-13 jaar met overgewicht.

Is jouw kind tussen 4 en 13 jaar te dik? Heeft het last van overgewicht? Word je kind hiermee gepest, merk je dat je kind niet lekker in je vel zit en wil je iets betekenen voor de gezondheid van je kind? Dan is HealthyK!ds er voor je kind én voor jou!

Overgewicht is een groeiend probleem in de hele samenleving, maar ook bij kinderen. Overgewicht bij kinderen kan er toe leiden dat een kind later in het leven een groter risico heeft op allerlei aandoeningen, en dat wil je als ouder voorkomen. Op de website van thuisarts.nl is hier een duidelijke film over te vinden: https://www.thuisarts.nl/overgewicht/mijn-kind-heeft-overgewicht

HealthyK!ds is een gecombineerd leefstijlprogramma van enkele maanden met daarna een controle periode voor kinderen gericht op het oplossen van dit probleem. De master kinderfysiotherapeut werkt samen met Kristy Verboom (voedingscoach) en Marloes Lentfert (psychosociaal therapeut) vanuit verschillende invalshoeken aan het overgewicht van je kind. Dat betekent dat er aandacht is voor voeding in het gezin, de reden van het gebruik van te veel of verkeerde voeding en het beweeggedrag. Ook vindt er afstemming met een kinderarts plaats.

Wil je iets betekenen voor de gezondheid en het welbevinden van je kind met overgewicht nu én later? Meld je dan bij onze master kinderfysiotherapeut Evelien Muskee. Stuur een mail naar: evelien@fysiotherapiedeessen.nl of bel 0541-518016.


Therapeut

Evelien Geurts - Muskee

Evelien Geurts - Muskee

 

Heeft je kind overgewicht? Meld je aan bij HealthyK!ds