slidepix14

Afspraak maken? Bel ons!


Duizeligheid

Duizeligheid

Last van duizeligheid? Draait het je voor de ogen? Heb je een licht gevoel in het hoofd? Hangt je duizeligheid samen met bewegingen van je hoofd of nek? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie op top niveau.

Onze collega Jeroen Busch gespecialiseerd in klachten in het hoofd/hals gebied. Hij is master manueel therapeut en kaakfysiotherapeut en heeft zich verder geschoold in hoofdpijn en duizeligheidsklachten middels verschillende cursussen en masterclasses. Inmiddels heeft hij ook ruime ervaring met het behandelen van mensen met verschillende vormen van duizeligheid.

Wat doen wij voor jou?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van duizeligheidsklachten.

Er is aandacht voor het zo optimaal mogelijk bewegen van de wervels, zenuwen en spieren in de  nek en kaakregio. Als de klacht samenhangt met je evenwichtsorgaan worden hier oefeningen voor gegeven. Ook wordt je houding en het dagelijks functioneren betrokken bij de behandeling. Als er andere factoren van belang zijn, denk bijvoorbeeld aan spanning, bepaald medicijngebruik of een hoge/lage bloeddruk, dan bespreken we dit samen. Onze therapeuten maken samen met je een inschatting over welke therapie voor jou de beste is.

Wat kunt je zelf doen?

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van duizeligheid. Ook aanpassingen in de houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Je therapeut bespreekt dit met je.

Waarom Fysiotherapie de Essen?

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is jouw beweging óók onze zorg en werken we samen met je aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we je de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.


Therapeut

Jeroen Busch

Jeroen Busch

 

Afspraak maken? Bel ons!