slidepix14

ZwangerFit de Essen Oldenzaal & Rossum

ZwangerFit de Essen Oldenzaal & Rossum

Zwanger? Meld je aan voor ZwangerFit!

COVID-19 update : In het kader van de RIVM adviezen worden onze ZwangerFit lessen momenteel buiten gegeven in kleine groepen: ZwangerFit Outdoor!

Lezen wat een deelneemster van ZwangerFit vond? Lees het op: http://www.misspress.nl/nieuws/zwangerfit/

ZwangerFit is een moderne en actieve cursus voor de zwangere en pas bevallen vrouw. In deze vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding is de jarenlange ervaring op het gebied van de zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over bekkenpijn en de kennis van de bekkenbodem(dys)functies. Samen met elementen uit aerobic, fitness en bootcamp is er een leuke en verantwoorde manier van sporten tijdens en na je zwangerschap ontstaan. Door de specifieke deskundigheid en de signaleerfunctie van de ZwangerFit docent kan de actieve vrouw in haar zwangerschap en in de periode daarna, zo optimaal mogelijk begeleid worden.

ZwangerFit is bedoeld voor de actieve vrouw in haar hele peripartum periode. De zwangere vrouw kan al vanaf de 16e week van haar zwangerschap tot aan haar bevalling meedoen met ZwangerFit. Voordeel hiervan is dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft en er al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind kan worden met bekken- en bekkenbodemspieren. Advies betreffende bekken en bekkenbodem kan eveneens al in een vroeg stadium van de zwangerschap worden gegeven.

Postpartum kan er al vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling geoefend worden tot, indien gewenst, 9 maanden na de bevalling. Zo kan iedere vrouw oefenen zolang het haar nodig lijkt, eventueel in overleg met haar ZwangerFit docent.

Deze cursus wordt binnen onze praktijk verzorgd door Evelien Geurts-Muskee.
Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met onze praktijk:

evelien@fysiotherapiedeessen.nl
WhatsApp evelien: 
Bel: 0541-518016
of kijk op: https://zwangerfitoldenzaal.nl/


Therapeut

Evelien Geurts - Muskee

Evelien Geurts - Muskee

 

Afspraak maken? Bel ons