Links

Advitae

Advitae biedt ondersteuning aan senioren in Twente in aanvulling op mantel-, thuis en verpleeghuiszorg. Onze medewerkers vergemakkelijken en veraangenamen uw leven in en om het huis. Zij houden u gezelschap en helpen u met uw dagelijkse activiteiten, maar gaan bijvoorbeeld ook mee naar de supermarkt, arts of theater. Samen met u creëren wij een passende oplossing die aansluit bij uw wensen, variërend van een aantal uren per week tot 24-uursservice. 
http://www.advitae.nl/


Mondhygiene praktijk Veerdig

Wie wil er nu niet een mooi, schoon en stralend gebit en gezond tandvlees? Mondhygiënist Peter Veerdig levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw gebit en tandvlees en dus uw mondhygiëne. Samen met u zorgt hij ervoor dat gebits- en tandvleesproblemen worden verholpen en voorkomen.
https://www.veerdig.nl/

Tandprothetische praktijk Varwijk

Tandprothetische praktijk Varwijk is een echt familiebedrijf dat op kwalitatieve wijze fabricage en reparatie van gebitsprotheses verzorgd.

http://www.tpp-varwijk.nl/

Loopschool Ruud Vlutters / Runnersworld

http://www.loopschoololdenzaal.nl/

Loopschool Oldenzaal organiseert al jaren hardlooptrainingen. De trainingen zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.
Voor een hardloper is het belangrijk dat je haalbare doelen stelt. Dit geldt voor iedereen, maar speciaal voor de beginnende loper. Het verkleint de kans op blessures en vroegtijdig afhaken omdat het te vermoeiend is. Er zijn trainingen voor de beginner en de recreatieve loper. De trainingen worden gegeven door Ruud Vlutters.

Hardloopartikelen nodig? Kijk eens op: http://shop.runnersworld.nl/stores/enschede/


Care for Women - Seashining Hanneke Hofland: http://www.seashining.nl

In mijn praktijk in Oldenzaal en Ootmarsum, werk ik als Care for Women specialiste; opgeleid in vrouwen en hun gezondheid. Ik werk aanvullend op de reguliere geneeskunde en zoek daarin graag de samenwerking. Ik wil je zoveel mogelijk helpen om hormonale balans en kwaliteit te creëren en te behouden , in elke levensfase. Iedere vrouw mag shinen. Weet dat je welkom bent!

Instituut Ruyvekamp:           http://www.instituutruijvekamp.nl/

Ook zo’n moeite om te ontspannen? Yoga is het anti-stress middel van deze tijd. Tijdens de lessen leer je allerlei verschillende oefeningen om beter te ontspannen. Daarnaast krijg je meer controle over de ademhaling, je gaat je soepeler en energieker voelen!

Twentsch logopedie:             www.twentsch-lc.nl

Logopedie is een paramedisch beroep in de gezondheidszorg en het onderwijs. Logopedisten houden zich bezig met alle aspecten van communicatie. De logopedist verleent hulp bij stoornissen en beperkingen op het gebied van spraak & mondfuncties, taal, adem & stem, gehoor & luistervaardigheden.

Stemwerk Debby Mureaux:   www.ad-voice.nl

Ad-voice helpt je stem optimaal te gebruiken en leert je boeiend en moeiteloos spreken.

Fysiotherapie in Oldenzaal:  www.csof.nl

Op deze site kunt u informatie vinden over fysiotherapie in Oldenzaal.

Praktijk Lotus - Nicole Gort:  www.spelenmetyoga.nl

                                                    www.yogametpower.nl 

Lessen kinderyoga en yoga voor volwassenen in Oldenzaal.

 

Website over manuele therapie in Nederland:

www.manueeltherapeut-info.nl

 

 BWEB internetdiensten:        http://bweb.nl/fysiotherapie