Links

Van den Top Nijland Tandartsen - Wij bieden prettige, goede en professionele mondzorg

Van den Top Nijland Tandartsen investeert in kwaliteit van het team, de techniek en sfeer om u niet alleen prettige maar vooral goede en professionele zorg te bieden.

Op onze website vind u veel informatie over onze zorg en praktijk. Heeft u na het lezen behoefte aan uitgebreidere informatie over behandelmogelijkheden of specifieke wensen, dan bent u van harte uitgenodigd

www.tandartsvandentop.nl


Tandzorg Oldenzaal - Een gezonde mond is het product van preventie en goede zelfzorg.

Tandheelkunde moet toegankelijk zijn voor alle mensen, alle behandelplannen worden daarbij individueel afgestemd. Er wordt gekeken naar een goede functie van het gebit, afwezigheid van mondziekten, duurzame behandelingen en een fraaie esthetiek. Om dit alles te kunnen bereiken verwachten wij van de patiënt optimale inzet in de zelfzorg, en mogen zij van ons team kwalitatief hoogwaardige en duurzame tandheelkundige zorg verwachten.

https://tandzorgoldenzaal.nl/


Sanon - Makes You Feel Better

Welkom bij Sanon! Wij zijn een online platform met oplossingen voor jouw gezondheidsproblemen. Bij Sanon helpen we je op een goede en verantwoorde manier van je klachten af. Dat kunnen we door gebruik te maken van de kennis van professionals uit de gezondheidszorg. Wil je een oplossing voor jouw klachten? Maak dan kennis met de online oplossingen van Sanon.  

https://sanon.io/

Mondhygiene praktijk Veerdig

Wie wil er nu niet een mooi, schoon en stralend gebit en gezond tandvlees? Mondhygiënist Peter Veerdig levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw gebit en tandvlees en dus uw mondhygiëne. Samen met u zorgt hij ervoor dat gebits- en tandvleesproblemen worden verholpen en voorkomen.
https://www.veerdig.nl/

Tandprothetische praktijk Varwijk

Tandprothetische praktijk Varwijk is een echt familiebedrijf dat op kwalitatieve wijze fabricage en reparatie van gebitsprotheses verzorgd.

http://www.tpp-varwijk.nl/

Loopschool Ruud Vlutters / Runnersworld

Loopschool Oldenzaal organiseert al jaren hardlooptrainingen. De trainingen zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.
Voor een hardloper is het belangrijk dat je haalbare doelen stelt. Dit geldt voor iedereen, maar speciaal voor de beginnende loper. Het verkleint de kans op blessures en vroegtijdig afhaken omdat het te vermoeiend is. Er zijn trainingen voor de beginner en de recreatieve loper. De trainingen worden gegeven door Ruud Vlutters.

Hardloopartikelen nodig? Kijk eens op: http://shop.runnersworld.nl/stores/enschede/
 

Praktijk Lotus - Nicole Gort:  www.spelenmetyoga.nl

                                                    www.yogametpower.nl 

Lessen kinderyoga en yoga voor volwassenen in Oldenzaal.

 


Website over manuele therapie in Nederland:

www.manueeltherapeut-info.nl

 BWEB internetdiensten:        http://bweb.nl/http://fysio.expertpagina.nl
http://fysio.favos.nl
fysiotherapie  
http://fysio.rtlplaza.nl
http://fysio.links.nl
http://fysio.allepaginas.nl