Links

Sanon - Makes You Feel Better

Welkom bij Sanon! Wij zijn een online platform met oplossingen voor jouw gezondheidsproblemen. Bij Sanon helpen we je op een goede en verantwoorde manier van je klachten af. Dat kunnen we door gebruik te maken van de kennis van professionals uit de gezondheidszorg. Wil je een oplossing voor jouw klachten? Maak dan kennis met de online oplossingen van Sanon.  

https://sanon.io/
 

Handsfree-fysio.nl  Online Fysiotherapie

Onze collega Jeroen werkt ook als online fysiotherapeut. Als de Handsfree Fysio wel te verstaan!  Tijdens de Corona crisis in 2020 veranderde er nogal wat. Zo kwam hij voor het eerst echt in aanraking met online fysiotherapie.

Al vrij snel merkte Jeroen hoe leuk hij het vond om mensen ook op afstand te kunnen helpen.
Daarbij bleek de combinatie van videobellen en het toesturen van oefeningen met speciaal daarvoor ontwikkelde app een goede combinatie.

Door deze tools te gebruiken kan hij nog veel meer mensen bereiken met zijn kennis, kunde en adviezen. Dat vindt hij echt gaaf om te kunnen doen, want daarvoor is hij ooit fysio geworden. Nu kan dat dus ook online én handsfree!

https://www.handsfree-fysio.nl


Mondhygiene praktijk Veerdig

Wie wil er nu niet een mooi, schoon en stralend gebit en gezond tandvlees? Mondhygiënist Peter Veerdig levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van uw gebit en tandvlees en dus uw mondhygiëne. Samen met u zorgt hij ervoor dat gebits- en tandvleesproblemen worden verholpen en voorkomen.
https://www.veerdig.nl/

Tandprothetische praktijk Varwijk

Tandprothetische praktijk Varwijk is een echt familiebedrijf dat op kwalitatieve wijze fabricage en reparatie van gebitsprotheses verzorgd.

http://www.tpp-varwijk.nl/

Loopschool Ruud Vlutters / Runnersworld

Loopschool Oldenzaal organiseert al jaren hardlooptrainingen. De trainingen zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.
Voor een hardloper is het belangrijk dat je haalbare doelen stelt. Dit geldt voor iedereen, maar speciaal voor de beginnende loper. Het verkleint de kans op blessures en vroegtijdig afhaken omdat het te vermoeiend is. Er zijn trainingen voor de beginner en de recreatieve loper. De trainingen worden gegeven door Ruud Vlutters.

Hardloopartikelen nodig? Kijk eens op: http://shop.runnersworld.nl/stores/enschede/
 

Praktijk Lotus - Nicole Gort:  www.spelenmetyoga.nl

                                                    www.yogametpower.nl 

Lessen kinderyoga en yoga voor volwassenen in Oldenzaal.

 

Website over manuele therapie in Nederland:

www.manueeltherapeut-info.nl

 BWEB internetdiensten:        http://bweb.nl/http://fysio.expertpagina.nl
http://fysio.favos.nl
fysiotherapie  
http://fysio.rtlplaza.nl
http://fysio.links.nl
http://fysio.allepaginas.nl