slidepix14

Baby Massage Oldenzaal

Mooie momenten met je baby...

Baby Massage Oldenzaal

Mooie momenten met je baby...
Wat is er nog leuker dan intensief contact hebben met je pasgeboren kindje? Naast dat de massage zowel voor ouder als baby prettig is bestaan er ook een aantal andere voordelen. Zo versterkt het de band tussen ouder en baby, en kan babymassage helpen bij een kindje dat slecht slaapt of last heeft van krampjes. Ook worden de zintuigen van de baby gestimuleerd en slapen veel baby’s na de massage beter dan voorheen.

De effecten van BabyMassage worden onderverdeeld in 3 groepen:

-Emotioneel gebied van de baby: denk hierbij bijvoorbeeld aan het creeren van een veilig gevoel en algemeen welbevinden bij de baby.

-Lichamelijk gebied van de baby: hierbij kun je denken aan stimulatie van de bloedsomloop en bevorderen van het lichaamsgevoel van de baby.

-Emotioneel gebied van de ouder: geeft zelfvertrouwen in de omgang en verzorging met de baby en versterkt de band tussen ouder en kind.

Doelgroep
Baby's vanaf 6 weken tot ongeveer 6 maanden kunnen  samen met een ouder meedoen met BabyMassage.

Practisch
De lessen BabyMassage worden bij Fysiotherapie de Essen op de afdeling kinderfysiotherapie gegeven.  Het gaat om een blok van 4 lessen van 1 uur met daarin een kwartier tijd voor inleiding, omkleden etc. De lessen vinden 1x per week plaats op woensdagochtend van 09.00-10.00.  Wil je graag op een ander tijdstip? Meld ons dit. Bij voldoende aanmeldingen kan er dan wellich worden uitgeweken naar een extra tijdstip.

Door wie
Onze master kinderfysiotherapeut Evelien Muskee verzorgt de kindermassage.

Kosten
Baby Massage kost €70 voor 4 lessen van 1 uur in totaal. 

Nieuwsgierig geworden? Wil je dit ook ervaren? Zin in een relaxed moment met je baby? Behoefte aan meer info? Meld je dan aan voor BabyMassage. Dat kan via evelien@fysiotherapiedeessen.nl of per telefoon.


 

Afspraak maken? Bel ons