slidepix14

MediTrain Fitness Oldenzaal

Fysiotherapie de Essen Oldenzaal biedt fitness aan onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Dat sporten gezond is en het risico op verschillende aandoeningen verkleint is bekend. Voorwaarde hierbij is wel dat er op verantwoorde wijze getraind wordt. Logisch dat u dan uitkomt bij de fysiotherapeut, wij zijn immers specialist in bewegen!

In onze praktijk kunt u dan ook trainen binnen het MediTrain concept. Wij hebben een rijk uitgeruste sportzaal, waarin iedereen op z'n eigen niveau kan trainen. Of u nu lichamelijke klachten heeft, een chronische aandoening of niet. U  kunt trainen met of zonder begeleiding van een fysiotherapeut.

Binnen ons fitness concept wordt niet alleen aandacht geschonken aan kracht en uithoudingsvermogen, maar ook aan lenigheid, coördinatie, stabiliteit en ontspanning van het lichaam.  Er wordt gewerkt met gebruiksvriendelijke apparatuur en een diversiteit aan grondoefeningen.

Er zijn mogelijkheden om individueel te trainen en om aan een groepstraining deel te nemen. In ieder geval traint u volgens een programma dat precies op u is toegesneden.

Wilt u meer informatie? Een gratis proefles meedoen? Vraag het in onze praktijk.

Voor individueel trainen kunt u bij ons terecht van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00, met uitzondering van de dinsdagmiddag tussen 14.30 en 15.30.
De avondgroepen worden gegeven van maandag t/m donderdag, van 18.00-19.00 en van 19.00-20.00. Hierbij is een fysiotherapeut aanwezig en worden extra oefeningen gedaan, gericht op verschillende spiergroepen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met uw individuele mogelijkheden.Afspraak maken? Bel ons