< Terug naar nieuwsberichten

Zorgverzekering 2024 - TIPS

Zorgverzekering 2024 - TIPS
1 december 2023
Zorgverzekering 2024 – Weten waar je aan toe bent en TIPS!

Nu het einde van het jaar weer nadert ben je wellicht bezig met je zorgverzekering voor komend jaar. Ga je overstappen naar een andere maatschappij? Ben je tevreden met je huidige polis? Denk in ieder geval goed na over wat je wilt verzekeren, en wat je nodig denkt te hebben. Kijk ook goed naar of je wel terecht kunt bij je zorgverlener of ziekenhuis naar keuze.

Ten aanzien van de vergoeding van fysiotherapie kunnen we je alvast meegeven dat Fysiotherapie de Essen ook in 2024 een overeenkomst heeft met alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor verzekerde zorg, bij welke maatschappij je ook verzekerd bent. Ben je niet verzekerd, of gebruik je meer fysiotherapie dan in je pakket zit? Dan gelden onze particuliere tarieven.

Goed om te weten is dat er voor mensen met artrose in de heup of knie een extra potje bij de verzekeraar is van maximaal 12 behandelingen. Daarvoor is wel een verwijzing nodig, en deze behandelingen gaan ten koste van je eigen risico. Deze regeling is dus alleen interessant als je je eigen risico al verbruikt hebt, of gaat verbruiken. Menzis heeft ook nog een ander potje: bij een ongeval is het na goedkeuring van Menzis mogelijk om 16 behandeling fysiotherapie vergoed te krijgen, bovenop je aanvullende verzekering. Heb je geen aanvullende verzekering, dan kom je hiervoor niet in aanmerking.

Succes met je keuze!

Fijn weekend,

Jeroen Busch

Fysiotherapie de Essen
Zilverschoon 151-153 Oldenzaal
Thijplein 1 'de Cocer' Rossum
www.fysiotherapiedeessen.nl
T: 0541-518016
Whatsapp: 0683841159

< Terug naar nieuwsberichten