Bekken pijn

Bekkenklachten

U heeft klachten in uw bekkenregio? Bent u geopereerd? Bent u zwanger? Ervaart u pijn of ander ongemak? Heeft u moeite met het controleren van het plassen en de ontlasting? Heeft u pijn tijdens het vrijen? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie op top niveau.
 

Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en behandeling van bekkenklachten. Afhankelijk van uw klacht kunt u terecht bij onze top geschoolde bekkenfysiotherapeut of manueel therapeuten.

Er is aandacht voor de optimale functie van de spieren en gewrichten van het bekken. Ook kan er getraind worden met (MAPLE) feedback apparatuur zodat u zelf de controle over uw spieren terugkrijgt. Uw houding en uw dagelijks functioneren betrokken bij de behandeling. Als er andere factoren van belang zijn dan worden deze ook betrokken bij de behandeling.
Onze therapeuten maken samen met u een inschatting over welke therapie voor u de beste is.
 

Wat kunt u zelf doen

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van bekkenklachten. Ook aanpassingen in uw houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Uw therapeut bespreekt dit met u.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.

Therapeuten

Jeroen Busch

Jeroen Busch

Marjolein Spiekstra

Marjolein Spiekstra