Afspraak maken? Afspraak maken?


Lage rugklachten

Lage rugpijn is een veel voorkomende klacht die in de meeste gevallen onschuldig is. Belangrijk is daarbij dat de therapeut de juiste kennis van diagnostiek en behandeling heeft. Fysiotherapie de Essen biedt meerdere master manueel therapeuten die uitgebreid geschoold zijn op het gebied van diagnostiek, behandeling en revalidatie bij rugklachten.

Termen als 'spit', 'ischias', 'artrose' en 'hernia' zijn verouderd of niet helemaal correct en dekken de lading van het eigenlijke probleem niet goed. Rugklachten zijn over het algemeen prima te behandelen met de juiste aanpak. Onze in rugklachten gespecialiseerde manueel therapeuten helpen je verder. Zij zijn ook lid van het RugNetwerkTwente, dat is een samenwerkingsverband tussen medisch specialisten en geselecteerde fysiotherapeuten.

Bij de eerste afspraak krijg je een intake en onderzoek. Daardoor komen we te weten wat er nu eigenlijk aan de hand is. Aan de hand daarvan kunnen we een specifieke therapie instellen. Deze kan bestaan uit het laten bewegen van gewrichten, zenuwen of spieren. Ook wordt daarbij gebruik gemaakt van oefentherapie, zowel thuis, als binnen onze trainingsfaciliteiten.


Therapeuten

Jeroen Busch

Jeroen Busch

Nicole Elderink

Nicole Elderink

Sam Dikken

Sam Dikken

 

Afspraak maken? Afspraak maken?