< Terug naar nieuwsberichten

‘Ik heb hier pijn Jeroen, wat is dat?’

‘Ik heb hier pijn Jeroen, wat is dat?’
FysioBlog, 15 oktober 2016
FysioBlog

‘Ik heb hier pijn Jeroen, wat is dat?’

Hallo Oldenzaal,

Op feestjes en andere bijeenkomsten is er regelmatig iemand die me aanspreekt, een plek op het lichaam aanwijst en zegt: ‘Ik heb hier pijn Jeroen, wat is dat?’ Nu ben ik nooit te beroerd om hier iets over te zeggen, maar in het algemeen is de geboden informatie te beperkt om een goede uitspraak te doen. Er is op dat moment over het algemeen ook geen gelegenheid voor een uitgebreid gesprek over de klacht, om nog maar te zwijgen over een lichamelijk onderzoek.

Blijkbaar is er dus wel behoefte aan goede informatie over lichamelijke klachten. Op het internet is er van alles te vinden, maar niet elke site biedt de gewenste informatie. Fysiotherapie de Essen biedt als gratis service voor iedereen een Online Fysiotherapie Check. Hier kun je door anoniem enkele vragen over je klachten te beantwoorden een gericht antwoord krijgen op de vraag bovenaan deze blog.

Ergens last van? Probeer het maar eens:

https://www.fysiotherapiedeessen.nl/online-fysiotherapie-c…/

Zojuist heb ik de Online Fysiotherapie Check zelf ook even gedaan. Terwijl ik deze blog zat te typen voelde ik namelijk een vervelend, stijf gevoel in mijn nek opkomen. De uitslag van de test: ‘cervicaal houdingssyndroom’, een slechte houding van de nek.

De blog is af, weg van de laptop. Al te lang achter gezeten. Ik ga wat anders doen. Succes met de Online Fysiotherapie Check. Als er verdere vragen zijn dan hoor ik dat graag!

Fijn weekend,

Jeroen Busch
(Kaak)Fysiotherapeut
Master manueel therapeut
Fysiotherapie de Essen
www.fysiotherapiedeessen.nl



< Terug naar nieuwsberichten