< Terug naar nieuwsberichten

Spreekuur tandarts en kaakfysiotherapeut

8 januari 2022
***Aanmelden spreekuur tandarts en kaakfysiotherapeut***

Eind september stonden wij in de krant met een artikel over onze bijzondere samenwerking. Een samenwerking tussen tandarts en kaakfysiotherapeut, gegoten in de vorm van een gratis periodiek spreekuur.

We konden destijds niet vermoeden hoe succesvol onze opzet zou zijn. Vele mensen met klachten aan het gebit, en de kaak-, hoofd- en halsregio hebben zich voor het spreekuur aangemeld. In de meeste gevallen hebben we deze mensen voort kunnen helpen. Bij de een was dat door middel van een advies aan de eigen tandarts, bij anderen door een verwijzing naar de kaakchirurg of tandprotheticus. Een deel van de cliënten is gezien door de kaakfysiotherapeut en is op die manier van klachten afgeholpen. Klachten die soms al lange tijd bestaan, maar waarvoor nooit een oplossing werd gevonden.

Dit is precies de reden waarom wij dit spreekuur zijn begonnen. Er zijn veel mensen die rondlopen met klachten in het gebit, kaak-, hoofd-, en hals gebied, die daar niet verder mee komen. Soms weten zorgverleners ook niet waar ze hun patiënten naar toe kunnen sturen. Daarom zien wij een hele duidelijke meerwaarde in het bundelen van onze krachten. Op deze manier kunnen we vele mensen vooruit helpen!

Na het eerste uitingen in de krant en op social media zaten onze spreekuren vol tot en met januari. Inmiddels hebben we ruime ervaring op gedaan in het samen uitvoeren van dit spreekuur, en zijn we goed op elkaar ingespeeld geraakt. Heb jij ook klachten in je hoofd-, hals- of kaakgebied? Pijn in je mond, of in je tanden? Maak een afspraak bij Tandzorg Oldenzaal via 0541-510817, en we gaan kijken wat we voor jou kunnen doen.

We horen graag van je!

Fijn weekend,

Susanne Latka    -Tandarts (Tandzorg Oldenzaal)
Jeroen Busch      -Kaakfysiotherapeut (Fysiotherapie de Essen)

< Terug naar nieuwsberichten