< Terug naar nieuwsberichten

Zwangerschaps gerelateerde bekkenpijn bij Fysiotherapie de Essen

25 juni 2021
Ben jij zwanger of pas bevallen, en heb je last van je bekkenregio? Dan ben je niet alleen: vele zwangere of pas bevallen vrouwen kennen deze vervelende, maar onschuldige klachten. Onder invloed van hormonen en een veranderende lichaamshouding kun je pijn krijgen in je bekkenregio, en wordt functioneren in het dagelijks leven belemmerd.

Het is goed om te weten dat er wat aan te doen is. Door het gebruik van specifieke manuele vaardigheden en de juiste oefeningen kun je samen met je therapeut werken aan het verminderen van jouw klachten.

Onze collega Dana Nijhuis specialiseert zich op het gebied van zwangerschap gerelateerde bekkenpijn. Het betreft de zogenaamde methode Rost. Deze methode biedt snelle en blijvende resultaten en is ook wetenschappelijk onderbouwd.

Behandelingen volgens deze methode zorgen ervoor dat je bekkenregio weer goed gaat functioneren, zodat pijnklachten zullen afnemen. Op die manier verdwijnen deze klachten en kun jij weer genieten van je zwangerschap.
Herken jij deze klachten? Wil je weten wat Dana voor je kan betekenen? Neem dan contact met haar op via: dana@fysiotherapiedeessen.nl

< Terug naar nieuwsberichten