slidepix14

Right!Food Voedingscoach

Right! Food
Mijn naam is Kristy Verboom en ik ben werkzaam als voedingscoach in mijn praktijk Right! Food. Sinds juni 2016 ontvang ik mijn cliënten op locatie Fysiotherapiepraktijk de Essen. Hier houd ik in de even weken op woensdagochtend en op de oneven weken op donderdagavond consulten.
Daarnaast heb ik ook nog een praktijk aan huis gevestigd in het buitengebied van Hengelo.
 
De doelstelling van Right! Food is het aanleren van een gezond voeding- en leefpatroon door middel van een uitgebreid voedingsadvies en een menu op maat. Daarnaast worden er tijdens de consulten interessante onderwerpen besproken, zoals etiketten lezen, wat te doen op feestjes en etentjes en emotie-eten. Right! Food staat voor gezonde en pure voeding en maakt geen gebruik van afslankshakes- en pillen
 
Als voedingscoach sta ik ingeschreven bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulten Nederland (BGN). Hierdoor is het mogelijk dat de coachingtrajecten deels of volledig worden vergoed.
Op deze link: http://gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html kunt u bekijken of uw verzekering de coachingtrajecten vergoedt.
 
Wie kan bij mij terecht?
Ik coach cliënten die graag een aantal kilo willen afvallen, dit kan veel of weinig zijn. Daarnaast kunnen cliënten ook bij mij terecht die graag een gezonder eetpatroon eigen willen maken of cliënten die juist willen aankomen.
Cliënten met een medische achtergrond kunnen eventueel worden begeleid in overleg. Neem even contact met mij op om te bespreken of u in aanmerking komt voor één van de coachingtrajecten.
Cliënten die niet in aanmerking komen voor een coachingtraject vanwege een medische achtergrond, kunnen worden doorverwezen naar de diëtist.
 
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen:
Mail: kristy@rightfood.nl
Tel: 06-42151925
Website: www.rightfood.nl