Schouder diagnostiek en therapie Oldenzaal

Schouder klachten

Last van uw schouder?

U heeft een pijnlijke schouder? Kunt u uw arm niet meer goed bewegen of niet meer op de schouder liggen? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie.
Onze collega Ruud Hesselink is master manueel therapeut, en is aspirant lid van het Schoudernetwerk Twente. Daarnaast ondersteunt onze collega Nathalie Kip de diagnostiek van mensen met schouderklachten door het maken van echo's van de schouderregio.


Wat doen wij voor u?

Fysiotherapie de Essen biedt uitstekende diagnostiek en therapie bij schouderklachten. Afhankelijk van uw klacht kunt u terecht bij onze top geschoolde manueel therapeuten, sportfysiotherapeut of algemeen fysiotherapeuten.

Onze therapeuten maken samen met u een inschatting over welke therapie voor u de beste is.

Er is aandacht voor het zo optimaal mogelijk laten bewegen van de gewrichten, zenuwen en spieren van uw schouder. Ook is er aandacht voor de eventuele invloed van uw nek en bovenrug op uw schouderklachten. In relatie tot uw klachten worden uw bewegingsvoorkeuren uit uw dagelijks leven onder de loep genomen.
 

Wat kunt u zelf doen?

Specifieke oefeningen dragen bij aan een spoedig en langdurig herstel van schouderklachten. Ook aanpassingen in uw houding en dagelijks leven kunnen van belang zijn voor een langdurig resultaat. Uw therapeut begeleidt u hier in.
 

Waarom Fysiotherapie de Essen

Bij Fysiotherapie de Essen vinden we dat ieder mens zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen binnen de eigen mogelijkheden en beperkingen. Bewegen is namelijk van levensbelang, voor nu en in de toekomst. Daarom is uw beweging óók onze zorg en werken we samen met u aan preventie en behandeling van klachten op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn allen op master niveau geschoold en volgen regelmatig cursussen omdat we u de best mogelijke diagnostiek én behandeling willen bieden.

Afspraak maken? 0541-518016 Bel ons