Yoga bij of na kanker


Yoga bij of na kanker

Mijn naam is Renate Boerkamp. Ik ben woonachtig in Oldenzaal waar ik sinds een aantal jaren met heel veel plezier en bezieling yogalessen verzorg voor volwassenen en mantelzorgers. Daarnaast organiseer ik met enige regelmaat Yoga- en wandelworkshops.

Vanaf april 2019 verzorg ik binnen Fysiotherapie de Essen wekelijkse yogalessen voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. Regelmatige beoefening van yoga kan bijdragen aan zowel fysiek als mentaal welbevinden, hetgeen voor deze doelgroep van groot belang is. De diagnose en alles wat er bij komt, brengt bij veel mensen spanningen met zich mee. De lessen ‘Yoga bij Kanker’ die ik mag verzorgen kenmerken zich door de kleine groep in een veilige omgeving. Aandacht voor beweging, ademhaling, bewustwording en ontspanning vormt de rode draad tijdens de yogalessen.

De lessen vinden plaats op dinsdagochtend van 10.15-11.45 uur. Meer informatie is te vinden op de website: https://rustdooryoga.nl/yoga-bij-kanker/